top of page

Fjellstua

Golsfjell Fjellstue 965 m.oh med utsikt til Tisleiafjorden, Hemsedalsfjellet og Jotunheimen, er bygd opp fra en gammel støl. Sakte men sikkert vokste Golsfjell Fjellstue fram, og er i kontinuerlig utvikling for nye tider. Men den personlige drivemåten er den samme som den gangen vi åpnet dørene for 100år siden. 

Innenfor de gamle tømmerveggene finner du en effektiv stab av medarbeidere som vet å stille opp for sine gjester.

_D3S0033_edited_edited.jpg
overnatting
Golsfjell Fjellstue 2022-249.jpg

Overnatting

Vi har 30 hyggelige rom med dusj og wc. I tillegg har vi 4 familieleieligheter og 2 hytter.

I alt har vi sengeplasser til 70- 80 personer. 

Våre rom

Vi tilbyr enkeltrom og dobbeltrom. Rommene har forskjellige utseende. Flere rom har balkong med flott utsikt mot Tisleifjorden. Vi har også rom med utgang rett ut som egner seg fint dersom du ønsker å ha med kjæledyr. 


 

Servering

Servering

Fra spisesalen har du flott utsikt mot Tisleia, Skogshorn og Lykkja. Vår spisesal rommer 70 gjester og kan dekoreres og dekkes etter eget ønske. 

Mat & drikke

Vår meny er basert på de tradisjonsrike matskikker i distriktet, men er også utviklet i takt med tiden for å tilfredstille ønsker fra det moderne internasjonale kjøkken. Vi serverer både 3 retter og buffet.
Hva vi skal servere, avtaler vi sammen!

Golsfjell Fjellstue 2022-266.jpg
Fjøset
15-Vinternorge-09951_edited.jpg

Fjøset / Festlokale

Fjøset er to tømmerbygninger, opprinnelige brukt som fjøs hentet fra Gubrandsdalen. Bygningene er satt sammen, restaurert og innredet til festlokale. Innenfor de tykke, kraftige tømmerstokkene
finnes bar, peis og sittegrupper.

Her tilrettelegger vi arrangement av forskjellig slag.

Dans og underholdning. 

Peisstua

Peisestua

Peisestua er en koselig stue med tømmervegger, komfertable sittegrupper  og  fyr i peisen. Her kan man nyte noe godt i glasset eller det kan dekkes opp til mindre selskaper.